вверх

Отлично

Заполните эту и Наш консультант с вами свяжется

*Ваши данные никогда не будут переданы третим лицам

ГРУПОВА ПІДГОТОВКА ДО ТЕСТУВАННЯ ВЕРБАЛЬНО та АБСТРАКТНО - ЛОГІЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

РЕФОРМА ПРОКУРАТУРИ , атестація прокурорів , Psymetrics

25/05/20

3805

#Реформа прокуратури | #Атестація прокурорів | #Підготовка прокурорів України до тестів  Psymetrics

 

Подробиці групової форми навчання за форматом «CLASSIC» до тестів Psymetrics

 

ГРУПОВА ПІДГОТОВКА ДО ТЕСТУВАННЯ ВЕРБАЛЬНО та АБСТРАКТНО - ЛОГІЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

 

Тести на загальні здібності Psymetrics (зокрема вербальний інтелект та абстрактно – логічне мислення) обов’язково здають у другому турі кандидати суддівського корпусу, прокурори та держслужбовці.

 

Атестація: перший крок реформи прокуратури

 

Читайте у "Нашій Бібліотеці Знань": FEMIDA: Сучасні прогресивні методи визначення IQ (Intelligence Quotient)

 

 

Групове навчання у форматі «CLASSIC» проводиться за наявності групи кандидатів. Як правило судді або прокурори об’єднуються завдяки організатору (який також працює разом з колегами). Організатор збирає групу із своїх колег з установи (суда, прокуратури, тощо) або запрошує учасників з других органів державної влади міста та заздалегідь домовляється та бронює дату проведення одноденного тренінгу.

 

Тренінг з підготовки до тестів Psymetrics, (Вербальний інтелект і Абстрактно-логічне мислення) — це ретельно спланований процес надання і поповнення знань, відпрацювання умінь і навичок загальних здібностей, зміна чи оновлення ставлення до умов конкурсу (кваліфоцінювання, переатестації та інше), корекція поглядів і переконань стосовно стратегії проходження тестування.

 

Велика перевага такого формату підготовки полягає в тому, що педагог, якого найчастіше називають тренером, або фасилітатором (від англійської facilitate — полегшувати, сприяти), знімає психологічний страх та паніку учасників тренінгу (особливо це стосується людей зрілого та похилого віку) що до процедури тестування, доступною мовою пояснює складні правила пошуку логіки завдань та спрямовує діяльність групи таким чином, щоб абсолютно кожна людина (незважаючи на вік чи фах) розібралася в цих тестах та ефективно склала іспити.

 

 

META-CONSULTING – ЦЕ РЕСУРС З НАЙБІЛЬШОЮ КІЛЬКІСТЮ РЕАЛЬНИХ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ ВАМ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ТЕСТУВАННЯ PSYMETRICS

 

 

Кількість учасників тренінгу, як правило від 4 (дуже дружніх колег, котрі не бажають долучати інших та держать це в секреті) до 100 (переважно декілька департаментів міської та обласної державної влади).

 

Одноденний тренінг формату «CLASSIC» коштує (станом на травень 2020 року) - від 30 000 грн.

 

Як що Ви хочете замовити групове навчання у форматі «CLASSIC», - просто надішліть нам листа alexandrnlp@gmail.com, і ми дамо Вам більш детальну інформацію. А як що у Вас ще залишилися питання, - зателефонуйте нам +380631567940.

 

 

Крім групового навчання у форматі «CLASSIC» можна замовити дистанційну форму  навчання «BASIC», або індивідуальну у форматі «GOLD».

 

META-CONSULTING – ЦЕ ЄДИНА ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ ДОПОМОГА З ІНТЕНСИВНОГО НАВЧАННЯ КАНДИДАТІВ ДЛЯ ВДАЛОГО ПРОХОДЖЕННЯ ТЕСТУВАННЯ НА ЗАГАЛЬНІ ЗДІБНОСТІ.

 

Реформа органів прокуратури продовжиться — генпрокурорка

 

Читайте у "Нашій Бібліотеці Знань": РЯБОШАПКА ЗАТВЕРДИВ ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ АТЕСТАЦІЇ ПРОКУРОРІВ

 

 

Як всім добре відомо, тести на загальні здібності Psymetrics (зокрема вербальний інтелект та абстрактно – логічне мислення) обов’язково здають у другому турі кандидати суддівського корпусу, прокурори та держслужбовці.

 

Тестування суддів (кандидатів на посаду судді) у цих тестах не має «відсічного балу». Тобто вони продовжать конкурс навіть якщо погано складуть іспити за цих два теста, але це негативно вплине на загальну суму балів, що призведе до низької позиції у рейтингу.

 

А от при тестуванні прокурорів (кандидатів на посаду прокурора, САП, ГП) чи держслужбовців (кандидатів на посаду державної служби в міністерство), - є непрохідний бар’єр! «Відсічний бал» для прокурорів складає 93 бали, а для держслужбовця, - 100 балів.

 

У день тестування загальних здібностей на комп'ютері кожен кандидат пройде 2 тести (як кажуть кандидати між собою, - тести на IQ) за що будуть нараховуватися бали.

 

Мінімально кандидати повинні набрати:

 

ПРОКУРАТУРА – середній арифметичний бал 93 та більше (прохідний бал - це сума двох результатів тестів поділена навпіл), щоб далі готуватися до 3-го етапу конкурсу.

 

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА – кількість балів за кожен окремий тест 100 та більше (прохідний бал - це 100 та більше балів за кожен тест; бали не підсумовуються)! 

 

Ми підготували близько половини прокурорів з Генеральної прокуратури і приблизно третину прокурорів регіональних прокуратур. 100% проходять тест із середнім 98 - 124 бали (якщо є знайомі в прокуратурі, розпитайте їх).

 

 

Тести кандидати будуть проходити в наступному порядку:

 

 

 

META-CONSULTING – ЦЕ РЕСУРС З НАЙБІЛЬШОЮ КІЛЬКІСТЮ РЕАЛЬНИХ ТЕСТО ВИХ ЗАВДАНЬ, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ ВАМ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ТЕСТУВАННЯ PSYMETRICS

 

Щоб просто зараз умовно перевірити свій рівень здібностей, Ви можете безкоштовно пройти експрес тести Psymetrics за цими посиланнями:

 

ВЕРБАЛЬНИЙ ТЕСТ (https://meta-consulting.com.ua/stranitcy/proverochnyi-ekspress-test-na-verbal-nyi-intellekt-psymetrics/)

АБСТРАКТНО – ЛОГІЧНИЙ (https://meta-consulting.com.ua/stranitcy/proverochnyi-ekspress-test-psymetrics/)

 

 

 

 

Автор Олександр Саченко Тренер НЛП | Бізнес тренер |
травень 2020 року

Или оставьте свой коментарий.

Наши проекты:

Наши контакты:

Україна, Київ, вул. Липківського, 7

+38 063 156 79 40 (Україна),

alexandrnlp@gmail.com

© 2016 META CONSALTING Все права защищены.

Отлично

Заполните эту форму и начните обучаться азам политтехнологий, увеличив свое конкурентное преимущество

*Ваши данные никогда не будут переданы третим лицам

Отлично

Зарегистрируйся и обучись азам психологической защиты от неконструктивной критики, личностных нападок, оскорблений и провокаций

*Ваши данные никогда не будут переданы третим лицам

Замечательно

Заполните эту форму и Вы зарегистрируетесь

*Ваши данные никогда не будут переданы третим лицам